Sunday, April 7, 2013

Mote livsstil... En mangfoldig mote

http://blogs.metro.co.uk/lifestyle/fashion-lifestyle/

Newport International Group Spain and Madrid Fashion
21st century mote er tilpasning og skiftende hver dag. Fra den vanlige mannen i gata til mote designere portretterer klærne på ulike mote. Alle prøver å gjøre en uttalelse, og i en tid hvor mote virkelig gjenspeiler sin identitet, det har aldri vært så viktig.
En mangfoldig mote (ODF) er en UK motemerke som jeg har blitt ganske glad i, som de synes å omfavne ideen om seg selv på en unik måte.
Men i 2007 da en mangfoldig mote ble grunnlagt, deres akronym ODF stod for 'Ow Du føler' og var noe annet enn trykte bokstaver på en t-skjorte. Nå, ODFS identitet er endret, og de har virkelig kommet til tak med å skape en merkevare som skiller seg ut"-i city of London; mote sentral, dette er en viktig faktor, og for mange grunner.
For det første fordi mote er en form uttrykksformer, det gjenspeiler til en viss grad identiteten til en person og fordi vi ikke ønsker å se ut som hver Tom, Dick og Harry vår stil må være unikt-dette er en betydelig konsept for mote designere til å bære i tankene, og etter min mening, eksemplifiserer en mangfoldig mote ethos (stående å skille seg ut) dette helt ned til sine fineste tråden.
Blant en mangfoldig mote er deres contemporaries; den beryktede Trapstar - en-Fritidskle livsstil klesmerket klær som har dukket opp på A-liste kjendiser som Rihanna, Wiz Khalifa, en$ AP steinete, Eliza Doolittle og Tine Tempah.
En livsstil merke som startet som en stor hemmelighet av ydmyke begynnelse og bevaring av merkevaren til en begrenset få. Deres tilnærming til mote har tiltrukket seg mange mennesker og deres grunnleggende trykte t-skjorte design har blitt brukt som et utgangspunkt; en plattform, likeledes med en variert mote.
Det er tydelig at en av de felles attributtene for mote generelt er sitt ønske om å transformere og tilpasse.
ODF søke å være forskjellige i sin egen måte, som alle andre mote brand, gjør det den beste måten de ønsker. For en variert mote, sammenslåing moderne mote med en klassisk preppy ser hovedsakelig fra 80-tallet omfavner enkelhet og uttrykker stil og individualitet.
Når du bærer ODF, står du' å skille seg ut". Og for Trapstar, de tror 'en stjerne er fanget innenfor alle'.
Newport International Group Spain and Madrid Fashion

No comments:

Post a Comment